Din favorite ljud säger mer om dig än du tror

Alla har en uppsättning kläder som de föredrar framför alla andra kläder som de har i skåpet. Det är bara mycket om du har den största kläder samling i världen och har en mega stor stil: det finns alltid en uppsättning, som bara är lite bättre än alla andra. Även om du just har köpt 3 fantastiska klänningar som passar perfekt in i senaste fashion så att du inte kan motstå frestelsen att bära samma favorit klänning.

Men det är egentligen inte så konstigt när det kommer till kritan. Vi människor har är att gå mer upp att kommunicera vår personlighet till människor än vi har att följa äldre. Det är att följa läget är egentligen bara en biprodukt av som skulle kommunicera vår personlighet. De allra flesta faktiskt vill kommunicera att de passar in och förstå de trender som sker i världen runt omkring dem. Det är en helt naturlig sak att kommunicera en känsla av tillhörighet till sina medmänniskor. Men samtidigt kan vi inte bara gå omkring och störa helt med kvantitet. Vi har också ett behov av individualitet – att känna att vi är något speciellt och inte bara fåren i fältet. Och det är här ens favorit klänning passar in. Det är plagg som du tycker bäst kommunicerar din egen unika personlighet till världen utanför.

Det är en viss balans i hur balans alla faktorer. Om du finner dina favorite ljud från landsbygden, då kommer du antagligen att kunna se att det faktiskt är mycket väl lämpad för många olika områden. Det är en tidlös anpassa till att den passar i stort sett oavsett vad mogna dikterar. Det kanske är en klänning det finns rimliga neutral och lätt kan matchas med saker som är på mode nu. Samtidigt unika sätt att det faktum att risken att du stöter på andra med samma klänning, är praktiskt taget obefintlig. Med all sannolikhet har du också haft i så många gånger att det har tagits på ett speciellt sätt. Slidet styr tillämpningen att tänka på ett sådant sätt att det fortfarande ser bra ut. Det är bara en personlig prägel till din gördel och det verkar som om andra vet att klänningen är så mycket du, som sin åsikt har format varandra.

Om du vill ta reda på vad dina vänner favorit buller är alltså du skar uppdagar fort hur tydligt deras personlighet faktiskt kan ses i detta plagg. När du har fått dina ögon fram till den andra, så försök att hoppa i din egna favorite ljud och stil du framför spegeln. Du kan se den, du kan inte? Hur denna bit av badkläder som klarar av att ta något som är inom dig och visa det framåt till världen?